Livrarea comenzilor

Oferim livrare gratuita in Tirgu Mures si localitatile limitrofe daca achitati comanda cu card bancar sau prin transfer bancar. Va rugam folositi cuponul livrareMures pentru a beneficia de transport gratuit.

Livrare cu Dpd

  • la comenzi mai mari de 350 de lei va oferim livrare gratuita
  • la comenzi mai mici de 350 de lei livrarea costa 22 lei pentru scutece si 19 lei pentru coletele mici (periute de dinti, fidgeturi, ceasuri, etc.)
  • livrarea coletelor se face in 1-2 zile lucratoare

Livrare cu Posta Romana

  • 15 lei pentru coletele mici (periute de dinti, fidgeturi, ceasuri, etc.)
  • 40 de lei pentru coletele mari (scutece, etc.)
  • livrarea cu posta poate sa dureze intre 3-7 zile, va rugam verificati cutia postala si cand gasiti avizul sa va prezentati la oficiul postal cat mai repede sa nu platiti taxa de magazinaj. Daca nu gasiti avizul dupa o saptamana de la plasarea comenzii va rugam sa va deplasati la oficiul postal si sa intrebati daca ati primit colet

NOU – va oferim livrare cu sau fara verificare cu Cargus si Fan curier.  La Fan curier puteti opta pentru livrarea pana la ora 10:00 in ziua urmatoare, dupa ce trece perioada de sarbatori

Pregatirea coletelor pentru livrare se face în 1-2 zile lucratoare dupa primirea comenzilor. Comenzile primite pana la ora 15 sunt pregatite si predate curierului in aceeasi zi si pot sa ajunga la dumneavoastra a doua zi.

ATENTIE! La primirea coletelor de la agentul de livrari, va rugam sa verificati integritatea ambalajului si apoi continutul sau in prezenta curierului. Daca se constata defecte ale produsului sau ale ambalajului, va rugam faceti un proces verbal cu agentul care v-a livrat produsul. NU ne asumam raspunderea daca coletele ajung deteriorate si ne aduceti la cunostiinta acest fapt la cateva zile dupa primirea lor. Va multumim!