Livrarea comenzilor

Livrare gratuita în Tirgu Mures

Livrare cu Dpd

  • la comenzi mai mari de 250 de lei va oferim livrare gratuita
  • la comenzi mai mici de 250 de lei livrarea costa 20 lei pentru scutece si 17 lei pentru coletele mici (periute de dinti, fidgeturi, ceasuri, etc.)
  • livrarea coletelor se face in 1-2 zile lucratoare

Livrare cu Posta Romana

  • 15 lei pentru coletele mici (periute de dinti, fidgeturi, ceasuri, etc.)
  • 40 de lei pentru coletele mari (scutece, etc.)
  • livrarea cu posta poate sa dureze intre 3-7 zile, va rugam verificati cutia postala si cand gasiti avizul sa va prezentati la oficiul postal cat mai repede sa nu platiti taxa de magazinaj. Daca nu gasiti avizul dupa o saptamana de la plasarea comenzii va rugam sa va deplasati la oficiul postal si sa intrebati daca ati primit colet

Pregatirea coletelor pentru livrare se face în 1-2 zile lucratoare dupa primirea comenzilor. Comenzile primite pana la ora 15 sunt pregatite si predate curierului in aceeasi zi si pot sa ajunga la dumneavoastra a doua zi.

Putem sa va oferim livrare cu Cargus sau Fan curier pentru 20 de lei. La Fan curier avem posibilitatea sa va oferim livrarea pana in ora 10:00 a zilei urmatoare pentru 35 de lei. Pentru aceste livrari va rugam sa ne contactati.

ATENTIE! La primirea coletelor de la agentul de livrari, va rugam sa verificati integritatea ambalajului si apoi continutul sau in prezenta curierului. Daca se constata defecte ale produsului sau ale ambalajului, va rugam faceti un proces verbal cu agentul care v-a livrat produsul. NU ne asumam raspunderea daca coletele ajung deteriorate si ne aduceti la cunostiinta acest fapt la cateva zile dupa primirea lor. Va multumim!